Productgamma bestaande uit straatmeubilair (asbakken, vuilbakken, brievenbussen) en bloembakken. Deze producten zijn onderhoudsvrij, anti-mos, anti-schimmel en barsten, scheuren noch rotten. Door hun gewicht staan ze zeer stabiel op de grond, zodat ze niet kunnen weg- of omwaaien.

Door de sterk isolerende eigenschappen, van de gerecycleerde niet-thermoplastische kunststoffen zijn de planten beter beschermd én tegen de zomerse hitte (de grond wordt langer vochtig gehouden) én tegen de winterse koude (de grond zal minder snel bevriezen).

De bloembakken zijn voorzien van ventilatie, zodat de opvulgrond niet verzuurt, en hebben een in de hoogte verstelbare bodem, die van gaten voorzien is om water door te laten. Dankzij hun noppensysteem kunnen de bloembakken in combinaties worden samengevoegd tot bijvoorbeeld een pyramide- of trapvorm. 

 

Asbak

Asbak opgebouwd uit naar keuze 6 of 7 lagen (getoond model bestaat uit 7 lagen); opbouw in geanodiseerde aluminium.

bloembak s30

Bloembak die naar wens van de klant kan geleverd worden in één tot zeven lagen (getoond model heeft drie lagen). Mogelijkheid tot uitrusting met LED verlichting (strips) of met reflectoren. 

BLOEMBAK s40

Bloembak die naar wens van de klant kan geleverd worden in één tot zeven lagen (afgebeeld model heeft drie lagen). Mogelijkheid tot uitrusting met LED verlichting (strips) of met reflectoren. 

bloembak s46

Bloembak die naar wens van de klant kan geleverd worden in één tot zeven lagen (afgebeeld model heeft drie lagen). Eveneens mogelijk in uitvoering met LED verlichting (strips) of met reflectoren. 

BLOEMBAK S60

Bloembak die volgens de wens van de klant kan geleverd worden in één tot zeven lagen (afgebeeld model heeft vier lagen). Eveneens mogelijk in uitvoering met LED verlichting (strips) of reflectoren (bijvoorbeeld bij gebruik als verkeersremmer). 

Bloembak S80

Grootste model van bloembak, dat naar wens van de klant kan geleverd worden in één enkele laag tot zeven lagen (getoond model heeft vier lagen); mogelijkheid tot uitrusting met LED-verlichting (strips) en/of met reflectoren, noodzakelijk bij het gebruik van de bloembak als verkeersremmer. Het is eveneens mogelijk om zonder meerkost twee uitsparingen te voorzien voor vlotte verplaatsing met transpallet. 

Brievenbus

Brievenbus, naar keuze 6 of 7 lagen hoog, bovenbouw uit geanodiseerde aluminium. Getoond model bestaat uit zeven lagen.

Vuilnisbak met kap

Vuilnisbak met kap in geanodiseerde aluminium. De vuilnisbak is voorzien van een koker in kunststof, waarin een vuilniszak (tot 75 liter inhoud) gemakkelijk kan bevestigd en vervangen worden.

De opzetstukken kunnen ofwel door middel van een schroef, ofwel door middel van een systeem met stang en hangslotje afgesloten worden.