Gamma van deksels voor het afsluiten van diverse putten, zoals

  • Toezichtputten in PVC, MDPE, HDPE
  • Toezichtputten in beton
  • Regenwaterputten
  • Sceptische putten
  • Vetafscheiders
  • Afvalwaterciternes
  • ...

Specifiek voor de watermaatschappijen werden een hydrantpot en een vlinderafsluiter ontwikkeld, met de nodige installatie-accessoires.

Indien gewenst, is het mogelijk om deze systemen van een NBR (Nitrile) dichting te voorzien, om aldus een hermetische afsluiting te bekomen.

Op vraag van de klant is het eveneens mogelijk om specifieke producten te ontwikkelen, op voorwaarde dat een voldoend grote afnamevolume gegarandeerd wordt.

Hydrant pot

Pot en deksel ter bescherming van een in de grond geïnstalleerde brandweerkraan. Deksel uitgevoerd in gietijzer.

HYDRANT POT: BESCHERMINGSKADER

Kader waarin, wanneer gewenst, de hydrant pot geplaatst kan worden (bijvoorbeeld bij plaatsing in onverharde ondergrond).

HYDRANT POT: STEUNKADER

Funderingskader waarop de hydrant met of zonder de beschermingskader geplaatst worden; kunnen op elkaar gestapeld worden om de juiste hoogte te bereiken.

Putdeksel S28R160

Putdeksel passend op een ronde buis met 16cm diameter en op een vierkante geprefabriceerde betonnen kamer met een zijde van 28cm.

Putdeksel S40R250

Putdeksel passend op een ronde buis met 25cm diameter en op een vierkante geprefabriceerde betonnen kamer met een zijde van 40cm.

Putdeksel S46R315

Putdeksel passend op een ronde buis met 31,5cm diameter en op een vierkante geprefabriceerde betonnen kamer met een zijde van 46cm.

Putdeksel S60R400

Putdeksel passend op een ronde buis met 40cm diameter en op een vierkante geprefabriceerde betonnen kamer met een zijde van 60cm.

Putdeksel S80R630

Putdeksel passend op een ronde buis met 63cm diameter en op een vierkante geprefabriceerde betonnen kamer met een zijde van 80cm.

Straatpot

De straatpot beschermt de ondergrondse bediening van de schuifafsluiter (bv. bij een aftakking van de hoofdwaterleiding), zorgt ervoor dat ze makkelijker kan teruggevonden worden en dat de bedieningsgarnituur toegankelijk en vrij van vuil blijft.

STRAATPOT: KADER

Kader die onder de vlinderafsluiter wordt gelegd als fundering en eventueel ook erover als omlijsting.